Despre Noi

 

PIXEL NOISE a fost creat in 2013 de doi tineri parteneri, cu o mare pasiune pentru internet si cu o vasta experienta profesionala in domeniu,unind doua nume deja active atat pe piata locala cat si internationala .

Misiunea este de a oferi o gama variata de servicii web si media de cea mai inalta calitate folosing cele mai noi tehnologii in domeniu,profesionalism si creativitate.

In acelasi timp introduce si un concept ce pune la dispozitia clientilor sai o aplicatie care sa eficientizeze promovarea imaginii lor pe internet prin solutii complete de gestionare.

 

VIZIUNEA NOASTRA
Noi ne ocupam de fiecare proiect si client cu acelasi nivel de atentie. Noi ASCULTAM, INTELEGEM SI OFERIM REZULTATUL DORIT. Aceasta este filozofia noastra si prin ea noi vrem sa te impresionam. Noi ascultam cu atentie cerintele tale. Intelegem nevoile afacerii tale si de aceea oferim solutii moderne, profesionale si creative. Ca si profesionisti in acest domeniu avem experienta si cunostintele necesare sa plasam afacerea ta in top ceea ce te va ajuta sa-ti atingi scopurile.
Relatia nostra cu tine, ca si client, sta la baza afacerii noastre.

NOUA CHIAR NE PASA! Nu ne crezi… PUNE-NE LA INCERCARE!

Medal

Calitate

Briefcase

Profesionalism