Termeni si conditii

Principiile si serviciile generale furnizate

Pixel Noise, numele si acest site reprezinta o identitatea digitalasi este o subsidiara a firmei Aldea Web Design. Numele si acest site sunt folosite numai cu un scop profesional de afaceri. Scopul profesional este de a crea si oferi  servicii web si media pentru companii si persoane fizice.

 

Termeni de acceptare

Prin accesarea site-ului www.pixelnoise.ro, acceptati practicile descrise in aceasta politica de confidentialitate.

 

Colectarea de informatii si continut

Pixel Noise nu tine sau stocheaza nici o informatie cu caracter privat a clientilor sub nici o forma. Singurele forme de informatie despre clienti pe care Pixel Noise le foloseste sunt adresa de e-mail si nr telefon, utilizate numai pentru a pastra legatura in perioada contractului  sau pentru o colaborare viitore si numele clientului, folosit  la semnarea contractului. Aceste informatii sunt obtinute numai cu acordul clientilor.

 

Contractul

Pentru fiecare proiect pt care Pixel Noise este angajat, fiecare client primeste un sumar al serviciilor care va fi facut de Pixel Noise pentru a finaliza proiectul/lucrarea (site-ul, logo-uri, postere, flyere, carti de vizita, printuri etc) si un contract pe care ambele parti le semneaza, in care sunt stipulate clauzele de ordin material.

Clientii au obligatia de a pastra aceste documente (sumarul si contractul).

 

Continutul de ordin tert

www.pixelnoise.ro  poate avea continut si link-uri catre site-uri terte asupra caruia/carora nu are nici un control  si nu isi asuma nici o responsabilitate. In plus, Pixel Noise nu va cenzura sau edita continutul nici unui site tert.

 

Dreptul de proprietate asupra continutului si proiectele clientilor

Pixel Noise are dreptul de a lista pe acest site toate proiectele si lucrarile digitale la care lucreaza si este angajat de catre clienti, deoarece poarta semnatura sa si singurul scop este de a fi folosite ca si portofoliul.

Pixel Noise detine drepturile de autor asupra oricarui concept de design si asupra portofoliul sau. Clientii raman proprietarii de drept ale proiectelor/produselor furnizate si pentru  care au angajat Pixel Noise. Clientul nu are dreptul sau controlul asupra acestui site.

 

Semnatura digitala pe proiecte si lucrari

Pixel Noise are dreptul de a semna toate lucrarile sale si proiectele pentru care este angajat, pentru  autentificare. Acest lucru va ajuta sa-i fie recunoscute si pt a obtine mai multi clienti in vederea sustinerii fluxul sau de afaceri.

Semnatura “Designed by Pixel Noise” nu va fi modificata sau scoasa/stearsa de clienti in orice fel fara acordul Pixel Noise. Daca un client cere/doreste, in mod special, sa nu aiba semnatura “Designed by Pixel Noise” pe proiecte/lucrari el/ea trebuie sa instiinteze  Pixel Noise (proprietarii) despre aceasta dorinta.

 

Continutul pus la dispozitie de client

Pixel Noise nu este responsabil pentru continutul pe care clientii aleg sa-l foloseasca si de a-l pune pe site-urile lor sau orice alt tip de proiect/lucrari digitale (logo-uri, carti de vizita, postere, printuri, flyere etc) si o fac pe propriul lor risc.

Pixel Noise este angajat doar pentru a furniza servicii specifice activitatii sale (site-uri web, logo-uri, pliante, carti de vizita, afise, optimizare motoare cautare etc) si nu este responsabila in nici un mod  pentru eventuale conflicte COPYRIGHT/drept autor in care clientul poate fi implicat.

 

Activitate DREPT AUTOR/COPYRIGHT

Pixel Noise NU SUSTINE NICI O ACTIVITATE CE  INCALCA DREPTURILE DE AUTOR.

Pixel Noise sprijina idea si conceptul de baza al internetului, ca fiind o sursa de informatii libera, dar in acelasi timp NU SUSTINE SAU PROMOVEAZA ACTIVITATI DE INCALCARE A DREPTURILOR DE AUTOR/COPYRIGHT INFRINGEMENT.

 

Contactarea siteului si a proprietarilor

Daca aveti orice nelamurire sau intrebari va rugam sa ne contactati la adresa de email office@pixelnoise.ro.